Szolgáltatások

legifelvetel_galeria_2.jpg

Légifelvétel

Legyen szó 6K RAW videó, készítéséről,  RED vagy  Arri ALEXA kamerák mozgatásáról, stábunk nagy gyakorlattal rendelkezik külső és belső helyszínen történő forgatásokon egyaránt.

Légifotó

Cserélhető objektíves gépparkunk minden igényt kielégít. 20-tól 100Mp felbontásig készítünk képeket, nappali és éjszakai körülmények között egyaránt. Legyen szó ipari felhasználásról vagy dekorációról a kiválló minőség garantált.

legifoto_galeria_1.jpg
filmgyartas_galeria_2.jpg

Filmgyártás

Tervezéstől az utómunkáig mindent egy kézben. Lehet reklámfilm, videoklip, image film, rendezvény vagy koncert film, vállaljuk a teljes megvalósítást.

Közvetítés

Több tucat sikeres országos televízióban sugárzott élő adás lebonyolítása után magabiztosan állíthatjuk, hogy a televíziós közvetítés az egyik erősségünk.

kozvertites_galeria_2.jpg
ortofoto_galeria_1.jpg

Orto fotó

A légi távérzékelés egyre elterjedtebb a geodéziai felmérések során. Nagy tapasztalatunk van kis és közepes méretű területek felmérésében, de 3D képalkotásban is.

Panoráma felvétel

Panoráma fotó Gigapixeles felbontásban vagy panoráma videó 8K-s felbontásban a tőlünk megszokott magas minőség mellett készülhet a földről és a levegőből egyaránt.

panorama_felvetel_galeria_1.jpg
vr_galeria_1.jpg

VR

A virtuális valóság egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Legyen szó bemutatóról, oktatásról, szórakozásról, szoftveres és hardveres megoldásainkkal újfajta élményt kínálunk.

Live Stream

Rendezvény, konferencia, sportesemény, vagy koncert? Internetes közvetítésünk révén garantáljuk a szórakozást a távolmaradók részére. Rendszerünk többféle platformon keresztül publikus vagy zárt rendszerű elérést biztosít.

live_stream_fokep.jpg
engedely_ugyintezes_galeria_1.jpg

Engedély ügyintézés

Munkáinkat szigorúan a jogszabályoknak megfelelően a szükséges engedélyek birtokában végezzük. Vállaljuk a munkánkhoz kapcsolódó engedélyek teljeskörő ügyintézését. (Eseti légtérhasználati engedély, területfoglalási engedély stb.)

+36305109297

©2019 by Hello Drone.